Malzemeler:
Sinemaki otu, badem yağı, bemiks ampül ve su
( Sinameki otunu ve badem yağını aktarlarda bulabilirsiniz, bemiks ampül de eczanelerde satılıyor, B vitaminin ampül şeklinde olanı 3.5 tl ,ampülü ucundan kırıp dökebilirsiniz karışıma)
Hazırlanışı: 
1 tutam sinemakiyi, bir çay bardağı suda kaynatıyorsunuz. Süzdükten sonra ılınınca içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül koyup karıştırın. Sadece saç diplerinize uygulayıp biraz masaj yapın ve yarım saat bekledikten sonra saçlarınızı yıkayın. Düzenli olarak yapılırsa hemen faydasını göreceksiniz. Haftada bir uygulanacak. Özellikle 1 aydan sonra saçlarınız daha hızlı uzamaya başlıyacak.

With This Mask, Your Hazır William growWith With Fast




Materials:


Cinnamon grass, almond oil, bemiks bulb and water
(You can find camellia oil and almond oil in transit, bemiks bulb is sold in pharmacies, vitamin B ampoule type 3.5 Turkish lira)


Preparation of:

1 pinch of cinnamon, you are boiling in a glass of tea. Then add 1 dessert spoon of almond oil and 1 bemiks ampoule into the glass and mix. Just apply it to your hair diploma and massage for a while and then wash your hair after waiting for half an hour. If done regularly, you will immediately benefit. It will be implemented once a week. Especially after 1 month your hair will start to grow faster.