Saç tasarım merkezleri sayesinde ya da evde kendi imkânlarınız ile birlikte, hem bay hem de bayanlar olarak pek çok farklı saç modeline sahip olabilirsiniz. Sizlere bu yazımızda, 2017 saç modelleri hakkında bilgiler vermek gerekirse, aşağıda yer alan alt başlıklar ile bilgilere ulaşabilirsiniz.

 

2017 Kadın Saç Modelleri


2017 Kadın Saç Modelleri


Elbette, 2017 Yeni Saç modelleri bayanlar için;

  • Kısa saçlı saç modelleri
  • Renkli saç modelleri
  • Boblov saç kesimleri
  • Romantik bob
  • Vetements pixie
  • Yeni punk modeli
  • Künt saç kesimi
  • Aslan yelesi
  • Asimetrik katlanmış kesitler


2017 yılında yükselişe geçen ve trend modeller arasında yukarıda ki liste tercih edilebilir. Aslan yelesi modern tasarımları ile pek çok bayanın tercihlerinden olurken, yine bunların yanı sıra bayanlarımızın asker saç kesimlerinden de bu yıl tercihler gerçekleştirebileceği görünmektedir.

Romantik bob saç kesimi, yüz tipinize uygun olarak tercih edildiğinde aslında mükemmel bir tercih olabilir. Tabi ki yine vetement pixie’ si olarak bilinen bu modele de görseller üzerinden ulaşarak, kendinize uygun bir kesimi gerçekleştirebilirsiniz.

Saçlarınızı şekillendirmek için illa ki uzun kesimlere ihtiyacınız yok. Eğer ki uzun saçlarınızdan sıkıldıysanız, katlı kısa kesimler gerçekleştirerek farklı bir hava yansıtabilirsiniz. Katlı kısa kesimlerde biraz daha renk verilerek, rengârenk saçlar farklı bir tarzı ortaya koyabilir.

yeni saç modelleri

Asimetrik katlı kesimler de yine hem uzun hem de kısa saçlı kesimlerde bayanların tercihleri arasında yer alıyor. Jennifer Lawrence modelinde görebileceğiniz bu hacimli asimetrik katlı kesim modeli gerçekten de oldukça şık ve modern.

Paris moda haftasında kendini bir hayli iyi bir şekilde ifade eden Vetement Pixie, defilelerde pek çok kişi için tercih edildi. Kısa saç kesimleri arasında yer alan bu model, pek çok moda haftası içerisinde moda severlerin karşısına çıkarken, seçimlerde de bir hayli fazla ön planda.

Yukarıda yer alan saç tasarımları, 2017 trendleri arasında yer alırken, kendinize ve yüz tipinize uygun modeller arasından seçimleri gerçekleştirebilirsiniz.

 

2017-erkek-sac-kesimleri

2017 Erkek saç Modelleri

Hem kısa hem de uzun kesim detayları ile yine 2017 yılına damga vuracak birkaç saç modelinden bahsedelim.

Punk benzeri olan saç modelleri 2016 yılı içerisinde pek çok kişi tarafından kullanıldı. Yine içinde olduğumuz 2017 yılı için de iyi bir seçim olabilir. Kenar kısımları ortalama olarak 2-3 numara saç kesimi ile gerçekleştirilirken, saç üst kısımları ise ortalama isteğe göre 8 ila 15 cm uzunluk bırakılarak, farklı modeller ve şekiller verilebilmektedir. Yan kısımlarında yine kademeli olarak en alt kısımları 2 numara ve üste çıktıkça 3-4 numara gibi kısalıklar bırakılabilmektedir.

Uzun saç kesimlerini seven kişiler için ise arkadan toplanabilecek bir saç model oluşturmak 2017 trendleri arasında yer alabilir. Saç uzunluğu kişinin kendi isteğine kalmış olurken, yine yukarıda bahsedilen punk modeli için de saç ayrım noktalarında çizgiler çizilerek farklı bir hava yansıtılabilir.

Kısa saç kesimlerini tercih eden kişiler için ise düz kesimler uygun olabilir. Yine bu durumda yan kısımlarda 2 numara tercih edilirken, üst kısımlarda ise direkt olarak 4 numara ideal bir seçim olabilir. Tabi ki yine saç ayrımlarında verilecek olan çizgiler modellerin farkını ortaya koyabilecektir.

Dağınık bir saç modeli ise 2017’ nin seçimleri arasında olabilir. Kulak üzerine ve alnınıza dökülen saçlarınızı dağınık bir şekil vererek, saç şekillendirici ürünler ile farklı bir hava yansıtarak, seçimlerinizi yapabilirsiniz.

2017 hair models

With hair design centers or with your own facilities at home, you can have many different hairstyles as both men and women. In order to inform you about the 2017 hair models in this article, you can reach the following sub-topics and information.


2017 Kadın Saç Modelleri


2017 Female Hair Models


Of course, 2017 New Hair Models for our ladies;

  • Short-haired hair models

  • Color hair models

  • Boblov haircuts

  • Romantic bob

  • Vetements pixie

  • New punk model

  • Blunt haircut

  • Lion’s mane

  • Asymmetric folded sections

The above list may be preferred between 2017 and the trending models. While Aslan Yelesi is one of many women’s preferences with its modern designs, it is also seen that our ladies can make preferences from military haircuts this year as well.
The romantic bob haircut can actually be an excellent choice when it is preferred in accordance with your face type. Of course, this model, also known as vetement pixie, can be accessed by visuals and you can make a cut for yourself.
You do not need long cuts to shape your hair. If you are tired of your long hair, you can reflect a different air by performing short cuts. By giving a little more color in the folded short sections, the colorful hair can reveal a different style.

yeni saç modelleri

Asymmetric folded cuts are also among the preferences of ladies in both long and short haircuts. This voluminous asymmetric floor cut model you can see on Jennifer Lawrence is really stylish and modern.
Vetement Pixie, who expresses himself quite well in Paris fashion week, was preferred to many people in defilements. This model, which is among short haircuts, faces fashion lovers in many fashion week, and there are a lot of preliminary elections in the elections.
While the above hair designs are among the trends of the 2017, you can choose from amongst the models that suit yourself and your face type.

2017-erkek-sac-kesimleri

2017 Men’s Hair Models

With both short and long cut details, let’s talk about a few hairstyles that will be stamped for 2017.

Punk-like hair models were used by many in 2016. Again we may be a good choice for 2017 as well. While the edge parts are performed with 2-3 cuts on the average, the upper part of the hair can be given different models and shapes with an average length of 8 to 15 cm. On the side parts, again the lowest parts are gradually numbered 2, and shortened as 3-4 number can be left.
For those who like long hair cuts, creating a hairstyle that can be collected from behind can be included in the 2017 trends. While the hair length is left to the wish of the person, a different air can be projected by drawing lines at the hair break points for the above-mentioned punk model.

Straight cuts may be appropriate for those who prefer short haircuts. Again, in this case, number 2 is preferred in the side, while in the upper part the number 4 is the ideal choice. Of course, the lines that will still be given on the hair separations will reveal the difference of the models.
A disturbing hairstyle could be among the choices of 2017. You can make your choices on the ear and on the forehead by giving a diffuse shape to your hair and reflecting a different air with hair styling products.