eyelinerr

Eyeliner, kirpik diplerimiz için kullandığımız bir makyaj ürünüdür. Sürmesi en meşakkatli olan, bizi en çok uğraştıran makyaj malzemesidir eyeliner. Bazı bayanlar deneme yanılma yöntemiyle eyeliner sürmeyi öğrense de bazı bayanlar düzgün bir şekilde eyeliner süremediği için kullanmamayı tercih etmektedir. Bu yazımızda eyeliner nasıl çekilir bununla ilgili ipuçlarından bahsedeceğiz…

Eyeliner kullanmanın ipuçları

1-Öncelikle eyeliner seçiminizi yapmalısınız. Likit, toz veya kalem şeklinde olan eyelinerları kullanabilirsiniz. Yeni başlayacak olanlar için bizim önerimiz kalem şeklindeki eyelinerlar olacaktır. Başlangıçta ince uçlu likitleri kullanmak zor olabilmektedir.

2-Rimel hariç makyajınızı tamamladıktan sonra eyeliner sürmelisiniz. Eyeliner far üzerinde daha hoş duracaktır bunu da bilmelisiniz. Bizim tavsiyemiz farın üzerine eyeliner sürmenizdir.

3-Eyeliner hiç bir zaman tek hamlede sürülmez, ince bir çizgi çekildikten sonra yamuk olan kısımları gidermek için üzerinden tekrar geçilmelidir. Kuyruk bölümü en arkaya bırakılmalıdır.

4-Eyeliner sürerken kirpiklerimiz ile eyeliner arasında boşluk kalmamalıdır.

5-Son olarak hatalı eyeliner çekimlerinizi kulak çubuğu ile temizlenmelidir.