yuzuk-310x165Nerede olursanız olun sevdiğinizin kalp atışını hissettiren yüzük

HBRing, aşkını “Seni seviyorum” demekten daha yoğun bir şekilde ifade etmek isteyenler için tasarlanmış bir akıllı yüzük. The Touch firmasının tasarladığı HB yüzük, çiftleri birbirine geleneksel pırlanta ya da altın yüzüklerden daha derin bir anlamda bağlıyor.

Minik tasarıma sahip yüzükler paslanmaz çelik alaşımlı yekpare safir kristal gövdeden oluşuyor. Bu şık yüzüğe isteğe bağlı olarak kırmızı altın da eklenebiliyor. Safir yüzey, cinsiyet ayrımını ortadan kaldırarak herkese aşkını ilan etme fırsatı sunuyor.

Sevdiğiniz insanın kalp atışlarını parmağında taşıyabildiğiniz HB’nin kullanımı ise çok kolay. HB Ring mobil programını akıllı telefona indirdikten sonra yüzükle bağlantı sağlıyorsunuz. Kablosuz bluetooth’la çalışan uygulamaya üzerinden eş zamanlı senkronize olan ve birbirleyle bağlantı kuran HB yüzükler sayesinde dünyanın her neresinde olursanız olun, mobil internet ya da Kablosuza bağlandığınızda sevdiğiniz insanın kalp atışlarını parmağınızda hissetmeye başlıyorsunuz. Yüzüğün ortasında yanıp sönen kırmızı ışıkla, sizin için önemli olan o kişiye “Seni düşünüyorum” mesajı verebiliyorsunuz. 2 Ağustos’ta ön sipariş almaya başlayan HB Ring’in fiyat bilgisine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 

modabakim.wordpress.com